Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - ولی الله سیف شامگاه دوشنبه در نشست خبری از حرکت جدید انضباط بخشی در بازار پول کشور خبر داد و افزود: در این زمینه دستورالعمل ساماندهی نرخ های سود بانکی ابلاغ شد و سود علی الحساب سپرده ها از شنبه آینده در شعبه های کل نظام بانکی عملیاتی می شود.
وی گفت: یکی از اولویت های بانک مرکزی در سال های اخیر ساماندهی بازار غیر متشکل پولی و پایان دادن به فعالیت های موسسه های اعتباری غیر مجاز بود و اکنون موسسه غیر مجاز بلاتکلیفی در بازار پول کشور وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کل بانک مرکزی بیان کرد: نتیجه عملکرد این موسسه ها اخلال بازار پول بود که اقدامات گسترده ای از ابتدای دولت یازدهم در این راستا آغاز شد.

**هزینه های جاری زیادی در دولت وجود دارد
وی درباره پرداخت یارانه در کشور گفت: فعلا سیاست دولت ادامه شرایط قبل است و واقعیت این است که بودجه کل کشور شرایطی ایجاد کرده که دولت پر هزینه است و هزینه های جاری زیادی در دولت وجود دارد.

سیف با بیان اینکه بخش عمده و اصلی درآمدهای دولت صرف هزینه های جاری می شود افزود: فرصت برای اجرای پروژه های عمرانی در کشور محدود شده است.
وی بر بازنگری و تجدید ساختار ترکیب هزینه های بودجه ای تاکید کرد و گفت: با این مهم می توان فضای جدیدی به دولت داد تا در اجرای پروژه های عمرانی و سرمایه گذاری اقدامات بیشتری صورت بگیرد.

**روند پرداخت یارانه ها ادامه دارد
وی عنوان کرد: فعلا روند پرداخت یارانه ها ادامه دارد اما در ابتدای دولت دوازدهم قرار است دولت جلسه های گسترده ای برای این امر اختصاص دهد که آثار آن در لایحه بودجه 97 لحاظ خواهد شد.
رئیس کل بانک مرکزی به طرح ضربتی اعطای وام ازدواج در کشور اشاره کرد و افزود: بانک مرکزی برای کاهش صف دریافت کنندگان وام ازدواج طرح ضربتی اعطای وام را از ابتدای مردادماه تا پایان شهرویور ماه در دست اجرا دارد.
وی گفت: با هماهنگی و همکاری بانک ها تا پایان شهریورماه صفی برای دریافت وام ازدواج وجود نخواهد داشت.

سیف طرح ضربتی اعطای وام ازدواج را یک اقدام فرعی بانک مرکزی عنوان کرد و گفت: اصل وظیفه بانک کمک به شکل گیری سرمایه گذاری های مثبت در کشور است تا برای جوانان شغل ایجاد کرده و فضا برای ازدواج، اشتغال، تولید و رشد اقتصادی فراهم شود.

**خراسان جنوبی در اولویت است
وی اضافه کرد: بیشتر بحث هایی که از صبح تاکنون در استان دنبال شد در این زمینه بود لذا پروژه هایی که از طرف استاندار خراسان جنوبی معرفی شود در اولویت بالاتر نسبت به استان های دیگر عملیاتی شود.

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر روند کند بانک ها در پرداخت تسهیلات به سرمایه گذاران گفت: در 2 سال اخیر کارگروه های حمایت از تولید در استان ها آغاز شده که نقش بسیار مهمی دارد.

وی افزود: کارگروه حمایت از تولید با جامعیتی که در نگاه به مسائل اقتصادی استان دارد، اگر این نگاه استمرار یابد بانک ها نیز کارایی لازم را در استان ها پیدا کرده و در مجموع با هم افزایی می توان راندمان و بهره وری را افزایش داد.

وی درباره کمک به سرمایه گذاری در خراسان جنوبی گفت: این استان دارای ظرفیت ها و پتانسیل های خوبی برای سرمایه گذاری و ایجاد پروژه های جدید است اما حرکت باید از استان آغاز شود.
سیف اظهار کرد: سرمایه گذارها با ایده های مناسب متناسب با مزیت های منطقه ای و شرایط آب و هوایی استان اعلام آمادگی کرده و پروژه های خود را تعریف کنند.

وی به دو روش تامین مالی از 2 طریق نظام بانکی کشور و منابع صندوق توسعه ملی اشاره کرد و افزود: برای سرمایه گذاری ابتدا باید بسته مطالعه در خصوص پروژه انجام شده و از طریق استانداری به ما معرفی شود، اینگونه طرح ها با توجه به شرایط ویژه استان در اولویت قرار می گیرد.
رئیس کل بانک مرکزی امروز (دوشنبه) در سفر یک روزه به خراسان جنوبی در نشست شورای هماهنگی بانک ها، ستاد اقتصاد مقاومتی و شورای اداری استان شرکت و از مجموعه کویر تایر نیز بازدید کرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۴۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید

به گزارش قدس آنلاین، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه در آسیا کاهش یافته است که یکی از دلایل آن می‌تواند نشانه‌هایی از وضع سیاست‌های سختگیرانه پولی توسط فدرال رزرو در اجلاس امروز باشد.
کاهش تقاضا برای طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن در بحبوحه آرام شدن تنش‌های ژئوپلیتیکی در دنیا قیمت طلا را نسبت به اوج ماه آوریل پایین آورده و آن را در برابر سیاست نرخ بهره بالای بانک مرکزی آمریکا آسیب پذیر کرده است.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۳ درصد کاهش به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۳۸ درصدی به ۲۲۹۴ دلار و ۱۰ سنت رسیده است.

تمرکز سرمایه‌گذاران در حال حاضر به نتیجه اجلاس دو روزه فدرال رزرو معطوف شده که قرار است امروز منتشر شود. انتظار می‌رود بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را بدون تغییر نگه دارد.
اما برخی پیش‌بینی می‌کنند جروم پاول رئیس فدرال رزرو با توجه به نرخ بالای تورم، سیاست‌های سختگیرانه‌ای را پیشنهاد دهد.
بالا رفتن تورم باعث شده تاجران انتظار خود از کاهش زود هنگام نرخ بهره را پایین بیاورند. در حال حاضر پیش بینی می‌شود بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را اولین بار در ماه سپتامبر کاهش دهد.
نرخ بالای بهره به ضرر طلاست چون هزینه نگهداری آن را به عنوان یک سرمایه غیر سودده افزایش داده و تمایل برای خرید این فلز گرانبها را پایین می‌آورد. 
ارزش دلار هم افزایش یافته و به بالاترین رقم طی ۶ ماه گذشته رسیده است. بالا رفتن ارزش دلار خرید طلا برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر کرده و تمایل برای آن را پایین می‌آورد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۰۱ درصد کاهش به ۲۶ دلار و ۶۵ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۶ درصدی ۹۳۵ دلار و ۴۳ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • بانک مرکزی رکوردشکنی ۸۰ ساله تورم را تکذیب کرد
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • قیمت جهانی طلا به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد