Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی ایسکانیوز ولی اله سیف شامگاه دوشنبه در حاشیه اختتامیه طرح ضربتی وام ازدواج در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت پرداختی ها در موسسه اعتباری کاسپین و توقیف اموال آن گفت: آنچه که مهم است، این است که تا سقف 200 میلیون تومان در حال پرداخت است ولی در میانه این دوره پرداخت به دلیل برخی احکام صادره موانعی ایجاد شد که با ورود مقامات ارشد قوه قضاییه این توقیف ها رفع شده و ظرف روزهای آینده شاهد آن خواهیم بود که تا سقف 200 میلیون تومان قابلیت پرداخت برای تمامی سپرده گذاران را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیف ادامه داد: پس از پرداخت سپرده های تا سقف 200 میلیون تومان اولویت های بعدی به شناسایی اموال و دارایی ها بستگی دارد که این اقدام نیز به سرعت تحت نظارت مرجع قضایی در حال پیگیری است و با توجه به نتایج حاصله می توان تصمیمات دیگری اتخاذ کرد.
وی در باره تداوم طرح ضربتی وام ازدواج گفت: متناسب با منابعی که برای قرض الحسنه و همچنین منابعی که در نظام بانکی وجود دارد طبیعتا باید در این زمینه تعادلی ایجاد شود.
وی افزود: دلیل اینکه طرح ضربتی اجرایی شد این بود که صف وام ازدواج طولانی شده و افراد متقاضی باید مدت زیادی را معطل می ماندند. از این رو اداره اعتبارات بانک مرکزی و با دعوت از برخی بانک ها توانستیم طرح را به نحو مثبتی اجرایی کنیم.
وی گفت، به محض اینکه احساس شود صف وام ازدواج طولانی شده، دوباره باید از چنین شیوه هایی استفاده کرد تا بتوان روال را به حال عادی بازگرداند.
رئیس کل بانک مرکزی گفت که فرصت یک ماهه برای دریافت وام ازدواج تاحدی منطقی است اما زمانی که به حدود 6 ماه می رسد به هیچ عنوان قابل قبول نبوده و بانک مرکزی با توجه به کنترلی که انجام می دهد، در صورت ضرورت ورود پیدا خواهد کرد.
سیف در مورد زمان کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی نیز اظهار کرد: خوشبختانه عملکرد بانک ها در رابطه با رعایت نرخ سود سپرده بسیار رضایت بخش بوده است اما عامل دیگری که موجب بی نظمی و عدم تعادل شده، وجود صندوق هایی با درامد ثابت در بانک هاست که به طور طبیعی در حال هماهنگی با سازمان بورس درباره آنها هستیم.
وی گفت: باید پذیرفت که بین بازار سرمایه و بازار پول رابطه جدی وجود داشته و نمی توان به طور مستقل از یکدیگر برای آنها تصمیماتی گرفت و امیدواریم با هماهنگی های لازم بتوان در رابطه با صندوق های با درآمد ثابت شرایطی ایجاد کرد که متعاقبا بتوان در زمان مناسب برای نرخ سود تسهیلات نیز تصمیم گیری کرد.
سیف توضیح داد: بحثی که در رابطه با صندوق های سرمایه گذاری وجود دارد این است که تعهد سود بالاتر از نرخ سودی که شورای پول و اعتبار اعلام کرده است، موجب عدم ایجاد تعادل در بازار شده است. این در حالی است که هر فعالیتی درآمد خاص خود را داشته و در پایان دوره باید بین سرمایه گذاران تقسیم شود اما وعده سودهای متنوع موجب التهاب در بازار پول خواهد شد.
رئیس کل بانک مرکزی همچنین در رابطه با اظهارات وزیر اقتصاد مبنی اینکه نرخ دلار بالای 4 هزار تومان ماندگار نخواهد بود، و آیا این موضوع مورد تایید بانک مرکزی است یا خیر گفت: بانک مرکزی همواره نظر خود را به صراحت در این باره اعلام کرده است به طوری که نقش این بانک نظارت بر بازار و ورود به آن در مواقعی است که دچار نوسانات هیجانی می شود.
وی ادامه داد: همواره تلاش کرده ایم تا ثبات همراه با آرامش در بازار وجود داشته باشد و شرایط مناسبی ایجاد شود اما اکنون تاحدودی به نظر می رسد نرخ ارز از دامنه مجاز و منطقی خود بالاتر است که امیدواریم اصلاح شود.

منبع: ایرنا

303

کاسپین دولت مردم سپرده گذاری اموال

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۸۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از فایننشال تایمز، بانک های اروپایی گزارش داده اند که طی سال گذشته ۸۰۰ میلیون یورو به دولت روسیه مالیات داده اند که نسبت به پیش از آغاز درگیری مسکو و کی یف ۴ برابر شده است.

دلیل افزایش پرداخت مالیات از سوی بانک های اروپایی در روسیه بالا رفتن درآمد آنها در این کشور اعلام شده است.

فقط ۷ بانک اروپایی از جمله دویچه بانک، ای ان جی و کومرتس بانک اعلام کرده اند که از حضور در بازار روسیه ۳ میلیارد یورو درآمد داشته اند.

درآمد این بانک ها در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۱ معادل ۳ برابر رشد کرده است.

مالیات پرداخت شده از سوی بانک های اروپایی به دولت روسیه معادل ۰.۴ درصد کل مالیاتی بوده که کرملین انتظار داشت از فعالیت های غیر نفتی و گازی در این کشور دریافت کند.

افزایش نرخ بهره بانکی و تحریم های اعمال شده علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر افزایش درآمد بانک های خارجی در این کشور بوده است.

فقط نیمی از مالیات پرداختی از سوی بانک‌های اروپایی به دولت روسیه از سوی بانک رایفایزن اتریش پرداخت شده چرا که این بانک بیشترین حضور و فعالیت را نسبت به دیگر بانک‌های دیگر اروپایی در روسیه دارد.

کد خبر 6092784 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار تا پایان سال
  • پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار
  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه