Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا بر آخرین مصوبه شورای پول و اعتبار سقف سود مجاز برای سپرده‌های بلندمدت با سررسید یکساله ۱۶درصد است و هر گونه پرداخت سود بیش از سقف اعلام شده "تخلف" محسوب شده و بانک مرکزی موظف به برخورد خواهد بود.  ناطقان: افزایش حجم نقدینگی و تورم درد لاعلاج اقتصاد ایران در دهه های اخیر است که مدیران اقتصادی دولت‌های مختلف هرکدام به نوعی کنترل آن را در دستور کار قرار داده‌اند و البته ثمره این سیاستها هم چیزی نبوده است جز اوضاع نابسامانی که امروز شاهدش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
سودهای نجومی سپرده‌های بانکی و خلق پول توسط بانکها علی الظاهر منافعی را برای سپرده گذاران ایجاد میکند، اما نهایتا با تورم افسارگسیخته‌ای که ایجاد خواهد شد کل ملت، حتی همان طبقه سپرده‌گذار هم متضرر می‌شوند و به نوعی یک جیب‌بری بانکی محسوب خواهد شد. 
بنا بر آخرین مصوبه شورای پول و اعتبار سقف سود مجاز برای سپرده‌های بلندمدت با سررسید یکساله ۱۶درصد است و هر گونه پرداخت سود بیش از سقف اعلام شده "تخلف" محسوب شده و بانک مرکزی موظف به برخورد خواهد بود. 
به گزارش خبرنگار "ناطقان" بانک آینده که سال قبل و ابتدای سال جاری به طور غیرقانونی اقدام به پرداخت سود ۲۰درصد بشرط یک ماه عدم برداشت می‌نمود، از هفته گذشته مجددا چشمش را به روی مصوبات شورای پول و اعتبار بست و با دهن کجی به بانک مرکزی بعنوان نهاد ناظر، افتتاح سپرده‌های ۲۰درصدی را آغاز کرده است. 
در این بین سکوت و انفعال بانک مرکزی در قبال تخلفات این بانک خصوصی بر ابهامات افزوده است و مشخص نیست علت عدم برخورد با چنین رویه‌های مخرّب اقتصادی چیست؟ و در شرایط فعلی که مجموعه‌های تولیدی با چالش‌های بزرگ تحریمی مواجه هستند، این سوال وجود دارد که مدیران بانک آینده با پول سپرده‌گذران مشغول چه بیزینیس پولسازی هستند که منافع آن بیش از ۲۰درصد است و امکان پرداخت چنین سودی را به مشتریان دارند؟ 
حال ضروری است نهادهای نظارتی نسبت به بررسی فعالیت های اقتصادی و جهت گیری تسهیلات این بانک شفاف سازی نموده و مدیران بانک آینده نیز اعلام نمایند چنگ زدن به ریسمان های غیرقانونی برای جذب منابع با چه هدفی صورت می‌گیرد؟ و آیا ارتباطی بین مجمع آتی این بانک و تعیین تکلیف مدیران فعلی بانک آینده وجود دارد؟ برچسب ها: بانک آینده ، فطانت ، سود ، غیرقانونی ، تخلف ، بانک مرکزی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بانک آینده فطانت سود غیرقانونی تخلف بانک مرکزی پرداخت سود بانک مرکزی بانک آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد

بانک سرمایه با مجوز بانک مرکزی ج.ا.ا و از محل آورده نقدی سهامداران، سرمایه خود را از مبلغ 4.000 میلیارد ریال به 104.000 میلیارد ریال افزایش می دهد. ناطقان: به گزاش روابط عمومی بانک سرمایه، این بانک با اخذ مجوز بانک مرکزی ج.ا.ا سرمایه خود را از مبلغ 4.000میلیارد ریال به 104.000 میلیارد ریال معادل 2500درصد از محل آورده نقدی سهامداران افزایش می دهد.

شایان ذکر است این مرحله از افزایش سرمایه بانک سرمایه به ارزش 100 هزار میلیارد ریال و با هدف ورود نقدینگی و منابع مالی جدید، اصلاح ساختار مالی و افزایش کفایت سرمایه صورت می پذیرد و جایگاه این بانک را از نظر استانداردهای مالی به شدت تقویت می نماید.

دیگر خبرها

  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • صافکار متخلف اردبیلی نقره داغ شد
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • متخلفان تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • اختصاص ۵۰۰ یورو به زائران حج تمتع ۱۴۰۳
  • متخلفان‌تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟